Konferencija mreže REYN Hrvatska 'Prakse koje pomiču granice'

Main_banner_praksa_koja_pomice_granice_ok-01 Pučko otvoreno učilište 'Korak po korak' organizira konferenciju 'Prakse koje pomiču granice' u okviru djelovanja Mreže podrške romskoj djeci REYN Hrvatska, koja će se održati 10. prosinca 2018. u Hotelu Kaj u Mariji Bistrici.

Na konferenciji na kojoj očekujemo više od stotinu stručnjaka iz Hrvatske i regije u području odgoja i obrazovanja, kao i integracije i prava djece Roma, biti će predstavljene dobre prakse iz Hrvatske i regije u području integracije djece Roma, s posebnim naglaskom na odgoju i obrazovanju.
 
Također, na ovom događaju bit će dodijeljena priznanja 'REYN prakse u 2018. godini', kojima se nastoji naglasiti važnost doprinosa pojedinaca i ustanova u pružanju podrške djeci Romima (poziv i obrazac za predlaganje REYN praksi nalaze se u prilogu). Detaljan raspored događanja bit će objavljen naknadno na web stranici i Facebook stranici REYN-Hrvatska.
 
Za sve članove REYN-Hrvatska te članove drugih nacionalnih REYN mreža konferencija je besplatna. Za osobe koje nisu članovi REYN mreže kotizacija iznosi 100 kuna.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje prijavite popunjavanjemprijavnog lista u prilogui slanjem na adresu tamara@korakpokorak.hr ili putem sljedećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAXLJZi6NYRjz0Vpo4Qdpi0i59Re25A9D70xERItZnhLM5FA/viewform?usp=sf_link najkasnije do 30. studenoga 2018. Napominjemo da je broj sudionika ograničen, pa se prijave primaju do popunjavanja mjesta.

PRIJAVNICA

REYN PRIZNANJE_POZIV

Obrazac za nominaciju REYN prakse

program konferencije

Preporučite članak: